Image and video hosting by TinyPicHei !

Oj ! Du har nå kommet til min blogg?!

Jeg heter Janna Therese og er 14 - blir 15 i oktober. Denne bloggen vil jeg bruke til å vise fram bildene mine!

På fritiden driver jeg med skyting, foto og er med venner. Jeg blir ansett som et lite stykke skolefrik, men jeg bryr meg ikke om hva andre sier - jeg vil heller gå ut av ungdomskolen og vidregående med en 6'er enn å styke og ikke få meg utdanning. Når vi er inne på utdanning har jeg lyst til å blir førskolelærer - ped. leder eller noe innen barn - har også planer om å reise og bo ett år i Calefornia og være opper eller hvordan det skrives :s

Jeg anser meg selv som hjelpsom og støttende og tar meg av folk som har det litt vansklelig - kun fordi jeg hater folk som har det vondt. Jeg er utrolig glad i dyr - har selv 2 katter, en hund og en bunsj med masse fisker :)

Jeg skyter på Eplerød og har drevet med skyting i 6/7 år :) Skyting og foto er livet. Jeg fikk mitt første speilreflekskamera da 14 års dagen min og siden det tatt over 5000 bilder.

Jeg kommer til å legge ut bilder med tema for hver uke. Hvis det er noe du lurer på - skriv det i kommentarfeltet :)

Jeg kunne også godt tenkt meg at noen firvillige ordner designtet mitt for html og sånt skjønner jeg ikke en dritt av :) <3

Her kommer en liten smakebit på noen av mine bilder :

 Dette er bare en liten del av det jeg har tatt !

Snakkes :)

Janna <3 

 

Én kommentar

kamilla

19.jun.2011 kl.11:26

Det er helt nydelige bilder Janna, ♥ og gratulerer med ny blogg,;-) jeg gleder meg til å se flere bilder:-) glad i deg♥ klem kamilla♥:-)

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPic

Her kan du skrive hva du vil, som for eksempel hvor du bor, interessene dine o.l.

Design av

Kategorier

Arkivhits